Søk
Bedrift
Produkter
  Produkter Close

  Byggtørking

   

  Byggavfukting, kondensproblemer, mugg og råte

  Avfukterene i F-DRY serien er ideelle for bruk i byggeindustrien. Helt fra råbygget er tett kan nybygget holdes helt tørt.

  Avfukterene holder bodanlegg og kjellere helt tørre og frie for kondens, slik at alle typer varer og eiendeler kan oppbevares uten fare for rust, korrosjon, sopp og råte.

  Adsorpsonsavfukterene fjerner fuktighet i blindkjellere, og dermed også lukt og helseproblemer, som følger med.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side
   

  Både bygg under oppføring og eksisterende bygg er utsatt for fukt.

  For å forebygge fukt leverer F-Tech rotoravfuktere som sikrer deg tørt bygg på en enkel, effektiv og uproblematisk måte.

  Avfukting starter når nybygget er tett, og går døgnet rundt til bygget står ferdig.

     Ta en titt på våre brosjyrer om byggtørking:

     Tørk UTEN varme

  I et tett bygg er avfukting av luften den mest effektive måten å bli kvitt fukten på. Da tørker materialene hurtig og kondens forsvinner. For å redusere tørketiden maksimalt kan byggvifter brukes til bedre omluft og tørking. Byggviften tilfører ingen varme, kun sirkulasjon av tørrluft.

  Å blåse masse varme inn i bygget har vært en vanlig måte å tørke på. Problemet er at uansett hvor varmt det blir, vil det ikke fjerne en eneste dråpe fukt. Det er et faktum. Høyere temperatur vil kun føre til mer kondens på kalde overflater. Varme skal kun tilføres for komfortens skyld.

  Nybygg skal være tørre før innredningen kommer på plass. Dette er et kvalitetskrav entreprenøren må overholde. Med tørt bygg reduseres mulighetene for soppdannelse kraftig.

  Et tørt bygg skaper et godt inneklima i det ferdige bygget.

  Filters Close
  Fra: kr 15 790,00 Til: kr 24 790,00
  kr15790 kr24790