Søk
Bedrift
Produkter
  Produkter Close

  C35 Cotes All-Round

  Cotes All-Round C35

  Cotes All-round C35 er en innovativ utvalg av elegante, allsidige avfuktere, med fuktfjerningskapasitet på 3-6 kg per time.

  C35 består av et elegant og rustfritt stål-kabinett, med det beste av moderne industriell design, dette gjør Cotes Allround avfuktere ideell for installasjon, selv i svært synlige offentlige steder.

  Ideel for bruk i:

  • Farmasøytisk produksjon

  • Matvare produksjon

  • Fryselager

  • Vannverk

  • Generelt fuktkontroll i alle typer rom

  Som alle Cotes avfuktere, er All-round-enheter bygget av robuste, høykvalitets komponenter og materialer som sikrer maksimal pålitelighet, lang levetid og rask avkastning på investeringen.

  Cotes All-round-enheter har også innebygd elektronisk overvåkings-og kontrollmuligheter som gjør det enkelt å tilpasse avfukter til dine eksakte driftskrav og prioriteringer. Cotes All-round avfuktere er utformet for tre hovedtyper forbruk.


  C35 Produktbilde   En rekke muligheter med C35

  Velg hvilken kombinasjon som passer ditt behov og spesifikasjon. Ta kontakt med oss i F-Tech. 

  C35 Muligheter  Kontroll konfigurasjon

  Et omfattende utvalg av programvarebaserte overvåkings- og kontrollmuligheter er tilgjengelig. Du bare bestemmer hvilken konfigurasjon du må ha og bestille tilsvarende. 

  C35 Range


  Hvordan virker C35?

  I Cotes All-round avfukterene er det silikagel belagt rotor  som er montert horisontalt. Dette betyr at all prosessluft går inn og ut på samme side av hylsteret, mens regenerering luften går inn og ut på motsatte side. Eventuelle ytterligere oppvarmings og kjølings enheter, samt varmevekslere og annet utstyr, kan monteres i en modul på siden, og beholde den slanke utseende av rustfritt stål.

  C35 Forklaring
  Filters Close