Søk
Bedrift
Produkter
  Produkter Close

  CRB avfuktere F-DRY

  Byggavfukting, kondensproblemer, mugg og råte

   
   
  Avfukterene i F-DRY serien er ideelle for bruk i byggeindustrien. Helt fra råbygget er tett kan nybygget holdes helt tørt.
   
  Avfukterene holder bodanlegg og kjellere helt tørre og frie for kondens, slik at alle typer varer og eiendeler kan oppbevares uten fare for rust, korrosjon, sopp og råte.
   
  Adsorpsonsavfukterene fjerner fuktighet i blindkjellere, og dermed også lukt og helseproblemer, som følger med.
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  CR120B F-DRY ROTOR avfukter

  kr 19 667,28 ekskl. mva.

  CR240B F-DRY ROTOR avfukter

  kr 21 937,46 ekskl. mva.

  CR290B F-DRY ROTOR avfukter

  kr 24 745,39 ekskl. mva.

  CR400B F-DRY ROTOR avfukter

  kr 33 450,73 ekskl. mva.

  Funksjonsprinsipp for F-DRY rotoravfuktere

  Adsorpsjonsrotoren har en stor overflate med silicagel, som ”fanger” vannmolekylene fra luften, når de passerer gjennom. Den roterer omtrent 8 ganger i minuttet.
   
  Prosessluften ledes gjennom tørkedelen av rotoren, ved hjelp av en vifte, og forlater avfukteren som tørr luft. Vannet fra prosessluften er nå absorbert i rotoren, og fjernes med regenereringsluften, som holder en temperatur på 120-140oC,og ledes gjennom regenereringsdelen av rotoren. Den høye temperaturen får vannet i rotoren til å fordampe. Den fuktige luften blir fraktet ut av avfukteren og videre ut av huset, via et kanalsystem, for eksempel en 80 mm fleksibel slange.

  F-DRY adsorpsjonsavfuktere virker helt ned i -35oC.

  Avfukterne er ideelle etter vannskader fordi de produserer ekstremt tørr luft, som berger både isolasjon og andre materialer, slik at man kan unngå å rive opp gulv og vegger.

  Alle adsorpsjonsavfukterene kan leveres med enten ”timer” eller hygrostat for kontrollert avfukting. I tillegg leveres slanger for utlufting av våtluft og distribusjon av tørrluft. Utluftingsslangen har spjeld for struping av utluftingen, slik at man kan justere temperaturen i viften som maksimerer kapasiteten, uten å måtte tilføre mer energi.

  Adsorpsjonsavfuktere kan leveres i kombinasjon med bl.a. høytrykksvifte eller kondensavfukter til spesielle tørkebehov, samt diverse kanalsett til spredning av tørrluft.

  En adsorpsjonsavfukter fungerer ved lavere temperaturer enn enn kondensavfukter. I tillegg bruker adsorpsjonsavfukteren vesentlig mindre energi per fjernet vannmengde, straks man er under 20oC.
  Filters Close
  Fra: kr 19 667,00 Til: kr 33 451,00
  kr19667 kr33451