Søk
Bedrift
Produkter
  Produkter Close

  HeaterSlimTRS

  Tysklands ledende produsent av profesjonelle løsninger

  Lavt vedlikehold av utstyr, teknisk support «hotline» til lokale priser og rask og langsiktig tilgang til reservedelerer, dette er bare noen av tjenestene som gjør HygroMatik til en av de mest kundevennlige selskaper i bransjen. HygroMatik sin brede av produktspekter omfatter flere linjer med befuktere med ulike kapasiteter og spa tilbehør
  – Produsert i Tyskland.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  For å møte de komplekse kravene fra Spa markedet, utviklet HygroMatik, HeaterSlim: Den er slank, kompakt, lett, konstruert for nisjer og er absolutt vedlikeholds vennlig. HeaterSlim tilbyr sine kunder flere nyttige tekniske funksjoner.

  For eksempel er sylinderen lett å fjerne uten å måtte ty til spesialverktøy. Varmeelementene kan også demonteres og rengjøres med noen få enkle trinn. I tillegg er den isolerte rustfrie stålsylinder med plastdeksel som minimaliserer varmetap og arbeider meget energieffektiv. Den gjenbrukbare sylinderen og mulighet for å spare energi i Eco modus er andre økologiske fordeler.

  HeaterSlim tilbyr sine brukere en uvanlig fleksibilitet: Den passer for alle vannkvaliteter og leveres som standard for tilkobling av 230 og 400 volt. Den har også tre ytelsesnivåer (3, 6 og 10 kg / t) i en enkelt enhetsstørrelse og lett reduserbart antall aktive varmeelementer.

  Sist men ikke minst: temperatur, lys og duft kontroll over en trådløs fjernkontroll som kan brukes inne i dampbadet. Denne fjernkontrollen med hele 9 cm TFT grafisk display beviser gjennom sin intuitive menynavigering. Enten dimming av lys, kontroll av opptil tre mulige duft pumper eller ved hjelp av Eco - modus, er nå mulig trådløst og inne i dampbadet. Selvfølgelig er det også mulighet til å kontrollere alle HeaterSlim sine funksjoner med en kontroll på selve enheten, noe som kan være viktig, for eksempel for offentlige spa-områder.

  Filters Close
  Fra: kr 41 315,00 Til: kr 46 818,00
  kr41315 kr46818