Søk
Bedrift
Produkter
  Produkter Close

  Marine og offshore

  I skip og på oljeinstallasjoner er det behov for både avfukting og befukting. Uansett hvor godt et skip eller en plattform blir vedlikeholdt, vil enkelte områder alltid være utsatt for rust. Føres tørr luft inn i disse områdene holdes rusten borte. Selv ubehandlet stål slutter å ruste når den relative fuktigheten er under 45 prosent.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Dampbefuktere for skip og offshore installasjoner

  Forbedret kabinett på befuktere! Nå leveres befukterene HyLine og Ministeam i rustfritt stål.

  Tørr luft inne er en utfordring i kontorbygg, ombord på skip og oljeplattformer, på hoteller og alle andre steder vi oppholder oss i lengre perioder. Riktig fuktighet er viktig for et godt arbeids- og innemiljø.

  Våre befuktere for marine er spesialbygget for å hindre strømlekkasjer. De har også enkel programmering for å tilpasses ulike vannkvaliteter.


  Mobile avfuktere i mange størrelser

  Vi har, i mange år, levert avfuktere til tøffe oppgaver både i industri og bygg, og til bruk offshore. Flere av våre kunder setter stor pris på avfuktere som fungerer år etter år, med minimalt med service.

  Vi har to serier med avfuktere, som er spesielt gunstige til sanblåsingsfirmaer, utleiebedrifter, verft og lignende. Ønsker man stor fleksibilitet, alt bygget i rustrfritt stål og valgfri gassbrenner for alle størrelsene, er CR-serien valget.

  Hvis du vil ha samme høye kvalitet, men kan klare deg med varm galvanisert kabinett og ikke så mange valg for trykk på vifter etc. velger du CR...T-serien. Her får du gassbrenner kun til de 2 største modellene.

  Filters Close
  Fra: kr 52 483,00 Til: kr 598 290,00
  kr52483 kr598290