Søk
Bedrift
Produkter
  Produkter Close

  Omnisense trådløs logging

  Omnisense– perfekte løsning for temperatur og fuktighets overvåkning

  Det finnes systemer i dag som overvåker vann, men det er stor forskjell på vann og fukt. Omnisense overvåker begge deler. Mugg og sopp starter ofte med vekst i konstruksjoner lenge før det er fritt vann tilstede, og Omnisense vil varsle om dette.

  Systemet kan bygges opp helt etter ditt ønske. Vi har levert fuktlogging til alt fra store museer og arkiv, til sluttkunden som vil vite hva som skjer på hytta. Systemet kan bygges ut i det uendelige til en meget fordelaktig pris.

  Systemet er bygget opp rundt en webside som vi lager til deg. Denne er unik for deg, og du får eget brukernavn og passord. Du kan dele ut rettigheter til hvem du måtte ønske. Ute på stedet du vil overvåke fuktighet plasserer du 1 eller flere basestasjoner. Disse har en rekkevidde på ca 40-100 meter gjennom bygningsmaterialer.

  Basestasjonen har innebygget LAN tilkopling/Wifi/og et GSM modem for å kople seg til internett. Oppkoplingen og loggingen starter så for det er strøm på enheten og det er sensorer innenfor rekkevidden. Du kan kople til ubegrenset med gatewayer og sensorer på målestedet. Hver eneste sensor programmeres med alarm punkter, og om det aktiveres en alarm vil brukeren varsles via E-post automatisk. Hver sensor (ca. på størrelse. med en fyrstikkeske) leser av vekt % i treverk, RH, temperatur, duggpunkt , kontinuerlig. Det er 3-10 års batterilevetid på sensorene avhengig av temperatur og ytre påkjenninger. Dette gjør at sensorene også kan plasseres på vanskelig tilgjengelige steder slik som kryperom og loft, eller bygges inn i konstruksjonen.

  Produktet kan leveres som en pakkeløsning eller med separate gatewayer og sensorer helt etter ditt ønske.

  Filters Close