Søk
Bedrift
Produkter
  Produkter Close

  SA3 Holder&Overflatesett for smartsensor SA20 Komplett

  SA3 overflatesensor måler relativ fuktighet på overflaten av f. eks. kalde rør i vannverk, pumpestasjoner og vannkraftverk.

  For å eliminere kondens på kalde rør brukes SA3 + en av våre kontrollere som styrer en adsorpsjons avfukter. Med dette systemet vil energiforbruket minimaliseres.


  Prinsipp:

  Hvis luften har en høyere duggpunkttemperatur enn overflaten på røret, vil det dannes kondens. Luften rundt røret blir kjølt ned og når den relative fuktigheten kommer opp i 100% vil vanndråpene sette seg av på de kalde flatene.

  Plasser SA3 sensoren på røret (diameter større enn 250mm) Sensoren vil måle rørets overflatetemperatur og den relative fuktigheten. Hvis % RH målingene er lavere enn 100, eks. 85 % RH, vil det ikke oppstå kondens på røret. Setter en 85 % RH som standard på automatikken vil avfukter kun få melding om å gå nå RF blir for høy i nærheten av røret.. Dette betyr ikke at romtemperaturen ligger på 85 % RH. Hvis røret har en temperatur på 8 ºC og romtemperaturen er 15 °C, vil fuktigheten i rommet være 53 % RH.

  En annen stor fordel med å bruke SA3 sensoren, og måle direkte på røret er at systemet virker selv om temperaturen på røret varierer. De vanligste målesystemer som måler duggpunktet i romluften, kan ikke brukes hvis temperaturen på røret varierer. Den virker automatisk kun hvis lavest mulig temperatur er stilt inn som standard for duggpunktet. Dette vil føre til at energiforbruket for avfukteren øker. Hvis forskjellige rør er kalde på forskjellige perioder kan en montere flere sensorer. Med DCC-automatikken kan opptil 3 sensorer være oppkoblet, og det er det kaldeste røret som styrer avfukter.

  Varenummer: 140551
  kr 1 665,63 ekskl. mva.
  i h
   
  *
  *
  *